Foto door Lester Kamstra

Over mij

Door mijn ervaring als ondernemer en coördinator ben ik geoefend in het opzetten en leiden van projecten in zowel de (semi) publieke sector als de creatieve industrie. Ik ben nieuwsgierig, heb een ondernemende houding en een kritische kijk op vraagstukken die spelen in de maatschappij. Ik vind mijn werk het leukst als ik mag samenwerken met anderen. Sociaal, leergierig en creatief zijn eigenschappen die mij als persoon goed omschrijven.

Na het afronden van de opleiding Graphic Design, ben ik met een oud klasgenoot Studio Flessenpost gestart. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van visuele, laagdrempelige communicatiemiddelen, concepten en advies voor in maatschappelijke contexten. Hiermee maakten we complexe informatie begrijpelijk voor iedereen. Onze opdrachtgevers waren onder andere de Gemeente Utrecht, Stichting Lezen en Schrijven, de GGD Amsterdam en de Universiteit Utrecht. Eind 2020 besloten wij een nieuw pad in te slaan. 

Sinds maart 2021 ben ik werkzaam bij Huis73 voor cultuur en bibliotheek in Den Bosch als community librarian en coördinator digitale basisvaardigheden. Hier ben ik verantwoordelijk voor het Informatiepunt Digitale Overheid en de activiteiten rond digitale basisvaardigeden in Den Bosch en Rosmalen. Binnen mijn takenpakket komt ook de scholing van collega’s en een stuk monitoring terug. Daarnaast voer ik een aantal organisatiebrede taken rond digitalisering van de organisatie uit. Vanuit mijn functie, heb ik korte lijntjes met andere lokale organisaties binnen het sociaal domein.

De projecten waar ik hiernaast aan heb gewerkt, vallen onder verschillende soorten functies in het creatieve werkveld. Zo heb ik gewerkt als production designer/art director voor (speel)film projecten en eigen geïnitieerd autonoom conceptueel werk met thema’s rond mens, leefruimte en samenleving. 

Ten slotte heb ik gewerkt in productionele en organisatorische functies op verschillende plekken in de creatieve industrie en in de (semi) publieke sector. 

Eventuele samenwerkingsverbanden zijn waar mogelijk gelinkt.

Juni 2022