Foto door Lester Kamstra

Over mij

Door mijn ervaring als ondernemer en coördinator ben ik geoefend in het opzetten en leiden van projecten in zowel de (semi) publieke sector als de creatieve industrie. Ik ben nieuwsgierig, heb een ondernemende houding en een kritische kijk op vraagstukken die spelen in de maatschappij. Ik vind mijn werk het leukst als ik mag samenwerken met anderen. Sociaal, leergierig en creatief zijn eigenschappen die mij als persoon goed omschrijven.

Vanuit mijn ervaring als ondernemer en mijn werkzaamheden als projectcoördinator bij zowel Huis73 als Wageningen University & Research heb ik vaardigheden als organiseren en samenwerken goed kunnen ontwikkelen. Met mijn achtergrond als ontwerper heb ik een stevige basis als het gaat om kritisch denken en reflecteren. Ook heb ik door mijn achtergrond ervaring met het Design Thinking proces en co-creatie in samenwerking met je doelgroep en samenwerkingspartners. Als ondernemer en coördinator heb ik ook deze vaardigheden in de praktijk toegepast. Ik ben gewend samen te werken mét mijn doelgroep, vanuit de behoeftes die vanuit hen naar voren komen. 

De projecten waar ik hiernaast aan heb gewerkt, vallen onder verschillende soorten functies in het creatieve werkveld. Zo heb ik gewerkt als production designer/art director voor (speel)film projecten en eigen geïnitieerd autonoom conceptueel werk met thema’s rond mens, leefruimte en samenleving. 

Eventuele samenwerkingsverbanden zijn waar mogelijk gelinkt.

Mei 2023